Φροντίδα & Εμπειρία

Η εξειδίκευση μας

Ο στόχος μας είναι, ποιότητα ζωής σε κάθε στάδιο της άνοιας. Έτσι το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσπαθεί να διατηρεί τις πνευματικές και κινητικές ικανότητες των ενοίκων μας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Άνοια – Ποιότητα ζωής διασφαλισμένη με επαγγελματική φροντίδα και στοργική περιποίηση

Κάνουμε μαζί τους ασκήσεις μνήμης και άλλες, συχνά διασκεδαστικές δραστηριότητες για την ενίσχυση του προσανατολισμού τους και γενικά για την ενεργοποίησή τους, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μικρές ενότητες γυμναστικής. Με αυτό τον τρόπο η ημέρα τους κυλά ευχάριστα.

 • Περίθαλψη και ιατρική παρακολούθηση
 • Αναζωογόνηση
 • Ευεξία
 • Καλά δομημένο ημερήσιο πρόγραμμα

Βασιζόμενοι στις ειδικές γνώσεις και την μακροχρόνια εμπειριά μας, προσφέρουμε στους πάσχοντες από άνοια μια στέγη, όπου χαίρουν περιποίησης και θαλπωρής από το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας, το οποίο μετεκπαιδεύουμε τακτικά.

Εντατική περίθαλψη – Καλύπτουμε όλες τις περιπτώσεις φροντίδας ηλικιωμένων

 • Πάρκινσον
  Στην εστία μας HAUS KORONEOS διαθέτουμε αποτελεσματικές μεθόδους για την αντιμετώπιση όλων των σταδίων της νόσου Πάρκινσον.
 • Πρόληψη της κατάκλισης
  Διαθέτουμε τις απαραίτητες γνώσεις και χρησιμοποιούμε τους κατάλληλους τρόπους καθώς και τον εξοπλισμό, με τους οποίους γυρίζουμε ή τοποθετούμε τους ασθενείς με ασφάλεια και ανόδυνα στο κρεβάτι, ή τους μετακινούμε αλλού, έτσι ώστε να διατηρούμε την επιδερμίδα και τους ιστούς αυτών σε καλή κατάσταση.
 • Σίτιση με καθετήρα
  Σε περίπτωση που ηλικιωμένος ή ασθενής για διαφόρους λόγους δεν μπορεί πια να λαμβάνει την απαραίτητη τροφή από το στόμα, σιτίζεται με την χρήση ρινογαστρικού καθετήρα.

Προσωρινή περίθαλψη στην εστία HAUS KORONEOS

Σας προσφέρουμε την ιδανική λύση

Εάν μας εμπιστευτείτε τον άνθρωπό σας, μπορείτε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, ακόμα και να προγραμματίσετε τις επόμενες διακοπές σας! Εμπιστευτείτε λοιπόν τον άνθρωπό σας στα έμπειρα χέρια του προσωπικού μας για τη σωστή φροντίδα του.

Επίσης εάν ο άνθρωπός σας δεν έχει ανακτήσει ακόμα τις δυνάμεις του μετά από πρόσφατη νοσηλεία ή χειρουργική επέμβαση, θα βρει στο Haus Koroneos την ιδανική περίθαλψη από τους εξειδικευμένους έμπειρους συνεργάτες μας.

Όσοι επιλέξουν ολιγοήμερη περίθαλψη στον οίκο ευγηρίας μας απολαμβάνουν το σύνολο των υπηρεσιών, που προσφέρουμε και στους μόνιμους ενοίκους.