Ποιότητα & Εξυπηρέτηση

Η εστία μας HAUS KORONEOS βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας κοντά στο σταθμό του Μετρό «Αμπελόκηποι». Το συγκρότημα περίθαλψης περιλαμβάνει 44 θέσεις σε τέσσερις ορόφους.

Τα φωτεινά φιλόξενα μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια έχουν τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό. Ολόκληρο το συγκρότημα είναι εύκολα προσβάσιμο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει σύνδεση για την εγκατάσταση συσκευής τηλεόρασης. Σας παρέχεται η δυνατότητα εσωτερικής διαρρύθμισης σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

Κλήση ανάγκης όλο το 24ωρο
Τακτικές ώρες παρουσίας το γιατρού της μονάδας μας

 

 • Ο γιατρός μας
  Ο Δρ med. Ο Christian Schlüter, ιατρός της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, φροντίζει επαγγελματικά και με αγάπη τους κατοίκους μας.
 • Η κεντρική μας κουζίνα
  Eίναι πιστοποιημένη από τον TÜV Austria Hellas με το πιστοποιητικό HACCP και παρασκευάζει κάθε μέρα ποικίλα, νόστιμα γεύματα. Προσέχουμε επίσης τις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις των ενοίκων μας, όπως ειδική διατροφή για χορτοφάγους, δίαιτα για διαβητικούς ή για ασθενείς μετά από χειρουργική επέμβαση.
 • Είδη προσωπικής υγιεινής
  Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά επώνυμα προϊόντα Hartmann για την αντιμετώπιση της ακράτειας, το κόστος των οποίων συμπεριλαμβάνεται στα μηνιαία τροφεία κάθε ένοικου.
 • Καθαρισμός του κτηρίου
  Οι εγκαταστάσεις μας διακρίνονται για την καθαριότητα τους την επιμέλεια της οποίας έχει αναλάβει συνεργείο της Cowa Hellas ΑΕ η οποία διαθέτει πιστοποιητικό ISO.